Jemth Utveckling

Vill du få ett bättre liv? Vill du utvecklas? Vill du må bättre? Då har du kommit rätt.
Välkommen!

Jag heter Britt-Marie Jemth och jag driver mitt företag Jemth Utveckling där jag har samtalsterapi med Resanmetoden, energimassage, andlig coachning samt erbjuder metoder och kurser i personlig & andlig utveckling.

Behandlingar jag erbjuder:

Energimassage
En kombinerad behandling som sker i tysthet. En djupt avslappnande och rogivande massage och sen healing som hjälper din kropp att slappna av på alla plan,
Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömn problem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.

Resanmetoden
I Resa guidas du in i ditt djupaste medvetande och får tillgång till de blockeringar och knutar du bär på, för de verkliga orsakerna till dina problem upp till ytan och gör det möjligt att rensa ut gamla mönster och beteenden samt får tillgång till en medvetenhet som reflekterar den du verkligen är.
Metoden är ett radikalt och kraftfullt sätt att möta vilken utmaning som helst, och på ett effektivt sätt kan komma vidare i livet!

Läs mer och boka tid på min hemsida.

Varmt välkommen
Britt-MarieEnterprise:
Jemth Development

E-mail address:
britt-marie@jemthutveckling.se

Telephone:
0707294322

Address:
Lokalen, Kyrkogatan 10
794 30 Orsa