E.T NaturAteljé

I hjärtat av Dalarna ligger Siljansbygden och Orsa.
Där tillverkas unikt hantverk av läder, skinn och biothane som är skräddarsytt just efter dina önskemål. Att vara ute i naturen tillsammans med ett fint hantverk gör upplevelsen förhoppningsvis ännu mer älskvärt.

Vi säljer bland annat knivbälten av olika modeller tex till hundföraren,  handskydda skinnpåsar till kaffet, personliga vapenremmar av 2 olika modeller, den fantastiska Orsalinan och enfärgad spårlina, massa tillbehör både för människa och hund.

Jag som tillverkar produkterna heter Elle Thomée och startade detta företag 2019. Anledningen till att jag började skapa dessa produkter är för att jag själv är mycket ute i naturen, jagar och tränar med mina hundar och utvecklade knivbältet utefter det behovet. Verkstan finns ute på gården och man är hjärtligt välkommen att hälsa på vid överenskommelse.
Från att ha börjat med en mindre kundskara inom Sverige levererar jag numera mina produkter till länder i hela Europa, både privatpersoner och företag.Kontakta oss

Telefon 073-7707062

E-post info@etnaturatelje.se

Adress
Jämt Annas väg 1
79432 Orsa