Orsa Fiskecenter

Orsa Fiskecenter har sin butik och lager i natursköna Orsa i Dalarna. Butiken öppnades 2006 i liten skala och webbshopen lanserades 2009 och har sedan dess växt stadigt både lokalt och nationellt. Men målet att bli en komplett fiskebutik både fysiskt och via webbshopen så flyttades Orsa Fiskecenter den 11 maj 2019 till nya och väldigt stora lokaler. Vi har nu 1600m2 Butiksyta där du kan köpa allt inom fiske jakt och fritid. Vi vågar säga att detta är Sveriges i särklass finaste fiskebutik.

Personalen på Orsa Fiskecenter är alla fiskare med olika fiskeintressen. Detta gör att personalen har kunskap och erfarenhet nära till hands när vi besvarar dina frågor. Vi vill ha nöjda kunder och kan man som kund få rekommendationer baserat på erfarenhet så vet vi att det blir lyckade fisketurer. Vår personal pratar gärna fiske, så kontakta oss gärna.

Vårt mål är alltid att du som kund ska vara nöjd. Detta gäller leveranshastighet, produkt och bemötande. Vi arbetar varje dag med att förbättra våra processer och vår butik med detta målet och vi är lyhörda om du som kund har synpunkter bra eller kritiska.

Välkommen till oss!Kontakta oss

Telefon 0250-777999

Adress
Blästgatan

79434 Orsa