Julius Aspman Media AB

”I början av min karriär fick jag ofta höra att jag måste bo i en stor stad för att lyckas som fotograf och filmare. Det var bra bränsle för att bevisa motsatsen. Då satte jag upp ett mål, att minst hälften av alla jobb skulle vara inom en tiomila radie från Orsa. Nu är ungefär två tredjedelar inom en tiomilsradie.”

Julius Aspman Media AB är ett företag med fokus på film- och fototjänster. Företaget firar tio år 2021. Allt började med ett stort intresse för att skapa skidfilmer tillsammans med sina vänner, vilket la grunden till företaget. Under dessa tio år har vi aktivt jobbat med film- och fotojobb över hela Europa, men framförallt i Sverige. Nu är digital kommunikation, med hjälp av film och foto, större än någonsin. Företag och organisationer som marknadsför sig med bild, video och filmer blomstrar.

Julius Aspman står för en tydlig dialog och att ha en gemensam målbild. Julius Aspmans budskap är att det inte ska vara krångligt att göra film eller fotografera, då kan äktheten försvinna. En balans mellan dokumentärt skapande och professionell marknadsföring.

Exempel på kunder:
Amnesty, Grönklittsgruppen, Kläppen Skiresort, Marab, Orsa Kommun, Ovansiljans el, Region Dalarna, SVT, Vasaloppet, Visit Dalarna, VisitOrsa.Kontakta oss

Telefon 072-2381329

Adress

Julius Aspman Media AB

Gyltbacksvägen 16

794 90 Orsa